interior design
advies-pakketten particuliervintageplus.nl_+_interior_design_+_adviespakketten_particulier.htmlvintageplus.nl_+_interior_design_+_adviespakketten_particulier.htmlvintageplus.nl_+_interior_design_+_adviespakketten_particulier.htmlvintageplus.nl_+_interior_design_+_adviespakketten_particulier.htmlshapeimage_15_link_0shapeimage_15_link_1shapeimage_15_link_2advies
pakketten zakelijkvintageplus.nl_+_interior_design_+_adviespakketten_zakelijk.htmlvintageplus.nl_+_interior_design_+_adviespakketten_zakelijk.htmlvintageplus.nl_+_interior_design_+_adviespakketten_zakelijk.htmlvintageplus.nl_+_interior_design_+_adviespakketten_zakelijk.htmlshapeimage_20_link_0shapeimage_20_link_1shapeimage_20_link_2referentie-projecten particuliervintageplus.nl_+_interior_design_+_adviespakketten_particulier.htmlvintageplus.nl_+_interior_design_+_adviespakketten_particulier.htmlvintageplus.nl_+_interior_design_+_adviespakketten_particulier.htmlvintageplus.nl_+_interior_design_+_adviespakketten_particulier.htmlshapeimage_21_link_0shapeimage_21_link_1shapeimage_21_link_2referentie-projecten zakelijkvintageplus.nl_+_interior_design_+_adviespakketten_zakelijk.htmlvintageplus.nl_+_interior_design_+_adviespakketten_zakelijk.htmlvintageplus.nl_+_interior_design_+_adviespakketten_zakelijk.htmlvintageplus.nl_+_interior_design_+_adviespakketten_zakelijk.htmlshapeimage_22_link_0shapeimage_22_link_1shapeimage_22_link_2

Vintageplus                                            english

studio voor architectuur en interieur


Vintageplus is een online galerie waar men items kan kopen voor het eigen interieur. Toch wil vintageplus meer zijn dan alleen dan. Door de jaren heen hebben wij een grote kennis opgebouwd over interieur, architectuur en design. Daarom kan vintageplus ook helpen bij het inrichten van een interieur, zowel particulier als zakelijk.

Vintageplus ziet een interieur als een samenspel van com-ponenten, een samenspel tussen architectuur, ruimte en meubel. Het interieur hoort te passen bij de ruimte en bij de architectuur. Samen vormen zij een nieuw beeld.

In een interieur van vintageplus komen verder altijd drie elementen naar voren: verleden, heden en toekomst. Dat is terug te vinden in de keuze van de meubelen. Er wordt gekozen designklassiekers uit de vorige eeuw te combineren met hedendaags design maar ook met ontwerpen van jonge ontwerpers. Zo krijgt een interieur karakter.

    Vintageplus kan advies geven over het aanpassen van het huidige  interieur, kan een nieuw interieur ontwerpen maar kan ook op zoek gaan naar net dat ene object of item dat het huidige interieur kan aanvullen.


    Laat ons weten welke vragen of uitdagingen u heeft en samen kunnen wij een oplossing vinden!


    contact us